Αθήνα 3.11.2015

Την Τρίτη 3 Νοεμβρίου, πραγματοποιήσαμε στο Alba Graduate Business School, το σεμινάριο/workshop με θέμα, “Στρατηγικές Χρηματοδότησης Μη Κυβερνητικών/Κερδοσκοπικών Οργανισμών”, στο πλαίσιο υλοποίησης εκπαιδευτικών σεμιναρίων για τους ανθρώπους της Κοινωνίας των Πολιτών.

Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο Σωτήρης Πετρόπουλος, Διδάσκων στο Πανεπιστήμιο της Πελοποννήσου, ενώ η συμμετοχή των ανθρώπων των ΜΚΟ, ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να μάθουν για τη συγγραφή μιας επιτυχημένης χρηματοδοτικής πρότασης, να δημιουργήσουν ομάδες, να συζητήσουν ιδέες και να αλλάξουν ρόλους, κάνοντας τους αξιολογητές οι ίδιοι.

Ευχαριστούμε όλους όσοι έλαβαν μέρος με τόση όρεξη και διάθεση και ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο όλων των ανθρώπων της Κοινωνίας των Πολιτών.

Το έργο χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα, γνωστού ως EEA Grants. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το  Ίδρυμα Μποδοσάκη.Στόχος του Προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα μας και η ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.

39 36 33 27 14L 2 42