Σεμινάριο με θέμα “Στρατηγικές Χρηματοδότησης ΜΚΟ”, στη Θεσσαλονίκη

Τη Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου, η ομάδα του Volunteer4Greece και ο εισηγητής, Σωτήρης Πετρόπουλος, Διδάσκων στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, ταξιδεύουμε στη Θεσσαλονίκη, για το σεμινάριο “Στρατηγικές Χρηματοδότησης ΜΚΟ”, που θα διεξαχθεί στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης (ACT/American College of Thessaloniki).

Το σεμινάριο/workshop απευθύνεται σε στελέχη Μη Κυβερνητικών/Κερδοσκοπικών Οργανισμών, με στόχο την παρουσίαση των καλών πρακτικών της συγγραφής μιας χρηματοδοτικής πρότασης και όχι μόνο. Στη φωτογραφία παρουσιάζεται αναλυτικά το πρόγραμμα.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να δηλώσετε συμμετοχή, είτε μέσω email στη διεύθυνση valia@volunteer4greece.gr κα Βάλια Σαββίδου, είτε τηλεφωνικά στο 210 81 15 398. Οι θέσεις είναι περιορισμένες, για την αποτελεσματικότερη διεξαγωγή του σεμιναρίου. Σας περιμένουμε!

Πρόσκληση σε Workshop_Thess-page LAST

Το έργο χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα, γνωστού ως EEA Grants. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το  Ίδρυμα Μποδοσάκη. Στόχος του Προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα μας και η ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.

logos_sameratio_horiz_gr_2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s