Ένα εγχειρίδιο με 13 βήματα!

Διαχείριση Εθελοντών, ένα ταξίδι με 13 βήματα.

Η δυνατότητα δόθηκε μέσω του χρηματοδοτούμενου προγράμματος από τα EEA Grants και το πρόγραμμα «Είμαστε Όλοι Πολίτες» και το Volunteer4Greece άδραξε την ευκαιρία!
Έτσι γεννήθηκε η ιδέα για τη συγγραφή ενός ψηφιακού εγχειριδίου με θέμα τη διαχείριση των αγαπημένων κάθε οργάνωσης – των εθελοντών! Ο συγγραφέας Γεράσιμος Κουβαράς, Διευθυντής της Action Aid Ελλάς, με την υποστήριξη της ομάδας του Volunteer4Greece, συνέγραψε ένα εγχειρίδιο, μέσα από το οποίο μπορούμε όλοι να μάθουμε πώς διανύοντας την απόσταση 13 βημάτων, θα έχουμε μία επιτυχή προσέλκυση, επιλογή και διατήρηση των εθελοντών στις οργανώσεις μας.
Ακολουθώντας τις συμβουλές για τον σχεδιασμό ενός επιτυχούς εθελοντικού προγράμματος με βάση το ψηφιακό αυτό εγχειρίδιο, οδηγούμαστε στην κάλυψη των αναγκών της οργάνωσής μας, αλλά και των προσδοκιών ενός εθελοντή και κάνουμε τη διαφορά μαζί! Το ψηφιακό αυτό εγχειρίδιο είναι διαθέσιμο στο blog μας (ελληνική και αγγλική έκδοση), ενώ όποιος επιθυμεί μπορεί να επεξεργαστεί το περιεχόμενό του (φόρμες και πίνακες) εντάσσοντας τα εργαλεία που προσφέρει στη λειτουργία του.

Το έργο χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα, γνωστού ως EEA Grants. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το Ίδρυμα Μποδοσάκη. Στόχος του Προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα μας και η ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.

One thought on “Ένα εγχειρίδιο με 13 βήματα!

  1. Home-Start Αθήνας / Δράση Πειραιά

    Καλημέρα, θα μπορούσατε να μου στείλετε το ακριβές link αυτού του εγχειριδίου;

    Ευχαριστώ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s